четвер, 2 лютого 2012 р.

Мій перший альбом

Урааа, перший пішов! :) Зробила його за тиждень роботи по вечорах. Не скажу що було дуже складно, але я й не дуже намагалась зробити його детальним. В основному на сторінці фотографія і кілька прикрас. Хоча хочу наступний альбом спробувати робити вже таки з дійсно багатим скрапом (журналінгом, вирізаними елементами, висічками, квітами, щоб дійсно було багато прикрас). Отож альбом в студію













 
Результатом я задоволена, звичайно є кілька нюансів які я б змінила (я їх врахую вже в наступних роботах), але як на перший раз думаю дуже навіть непогано. Мої батьки (це для них альбом) дуже задоволені. А вам як? Приймаю конструктивну критику :)

3 коментарі:

  1. Яка ж ти молодчина!!! ТАКУ роботу зробила! Альбом дуже гарний! Я напевно зробила б собі точно такий! (тільки от ніяк не наважусь) Мені подобається, що небагато прикрас, бо вся увага на фото - а вони просто чарівні!!! Надивиляся на твою крихітку і на ваше сімейство і якось аж на душі стало тепліше! Ростіть здоровенькі!
    В мене питаннячко, а для основи альбома ти брала заготовку чи робила з нуля?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую Олю! Для основи я використала обкладинки-заготовки і основи сторінок. Бо працюю над ще одним альбомом, довгограючим :) , його я почала робити ще раніше, і його я дійсно роблю з нуля, то відчула як це важко і незручно. Так що тепер тільки з основою буду працювати якщо надумаю ще робити.

      Видалити
    2. О, дякую за відповідь! Буду мати на увазі!

      Видалити