середу, 22 листопада 2017 р.

Блог-хоп LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT

Привіт любі читачі та гості блогу!
Сьогодні творча команда LESIA ZGHARDA спільно з командою дизайнерів ROSA TALENT запрошує вас до участі у святковому блог-хопі! Так-так, ми готові надихати, сворювати святковий настрій і дарувати подарунки!


Всі дизайнери, як маленькі казкові ельфи, працювали у чарівній святковій майстерні і створили для вас надзичайно надихаючі роботи. А все тому, що ми хочемо, щоб цей блог-хоп був особливо казковим напередодні зимових свят!У кожному пості дизайнера ви знайдете рецепт Атмосфери свята. Наші дизайнери відкриють свої ельфійські секретики, поділяться святковим настроєм і звичайно покажуть куди ж завело цього разу їх натхнення.А головні чарівники цієї святкової атмосфери - виробники LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT вже підготували для вас мегаподарунки, які чекають найактивніших учасників нашого блог-хопу! Цікаво? Читайте далі!Серед найактивніших учасників, які виконають всі умови нашого блог-хопу (умови блог-хопу в кінці цього посту) і відкриють нам свою Атмосферу свята будуть розіграні ЧОТИРИ сертифікати номіналом 200 грн. кожен від ТМ LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!



Атмосфера свята для мене починається з кухні, з ароматів кориці в повітрі і імбирного печива у формі тваринок. А ще з гірлянд та різдвяника. Вже з початку грудня я починаю планування. Це ж скільки подаруночків ще треба купити і запакувати, скільки красивезного декору виставлено по магазинах і мені всього його треба :) І головне, скільки ж листівок вітальних зі святами треба підготувати і розіслати! Для цього блог-хопу я підготувала серію листівочок. Папір з імітацією в'язки просто ідеальний для новорічних листівок і відповідного настрою.





Для цих листівок використано:

Але мушу чесно признатись, я не люблю зиму, люблю тільки оцей святковий період, навіть більше скажу, саме процес підготовки до них. Люблю місто повне вогнів, декор магазинів, всюди грають новорічні мотиви, і фільм-фаворит кожної зими "Сам вдома". Оце моя найулюбленіша пора зими, решту часу я б просто впадала в сплячку. Як ці неймовірно милі звірятка


  
Для листівки використано:
Штампи You give me warmth

Як взяти участь у нашому блог хопі?
-Підпишіться на блог / інстаграм / фейсбук LESIA ZGHARDA та блог ROSA TALENT
-Зайдіть в гості до кожного дизайнера зі списку по ланцюжку і поділіться вашим рецептом Атмосфери свята (тобто залишіть коментарі у кожного дизайнера в пості з блог-хопом і у головних постах виробників, загалом 14 коментарів)
-Розмістіть інформацію про блог-хоп у своєму блозі/соцмережах будь-яким зручним для вас способом (банер на панельці або окремий пост з активним посиланням на це повідомлення)
-Запишіться в inlinkz у блозі LESIA ZGHARDA або в блозі ROSA TALENT-У вас є час залишити коментарі і записатись у inlinkz до 30 листопада 2017 року включно
-Серед усіх учасників, що виконали умови блог-хопу, будуть розіграні 4 сертифікати номіналом 200грн від торгових марок LESIA ZGHARDA та ROSA TALENT!


Всім гарного настрою та натхнення!

20 коментарів:

  1. Христино чудові листівочки. Дуже подобається з лисичкою та зайчиком. Я просто в захваті від цього штампика))) Для мене новорічні свята це перш родинне тепло та мандаринки))))

    ВідповістиВидалити
  2. П.С. Рада бачити тебе у команді ЛЗ))))

    ВідповістиВидалити
  3. лаконічні та святкові листівочки

    ВідповістиВидалити
  4. Открытки супер! Я бы очень обрадовалась такой к празднику))) Больше всего перед Новым годом люблю выбор подарков, именно тогда ощущается, что праздник к нам приходит)))

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже гарні листівочки! Такі витримані, але, все одно, милі!=)) І я люблю готуватись до свят, створювати новоричні прикраси, декор=) Це завжди так атмосферно!

    ВідповістиВидалити
  6. Так уютненько! Особенно с фонариками. Напомнила прогулку зимним вечером. Очень атмосферно!

    ВідповістиВидалити
  7. Очень душевные открыточки, тёплые и по-домашнему добрые)

    ВідповістиВидалити
  8. З ліхтариками сподобалась листівка, так красиво висять ! І з лисичкою казкова робота!

    ВідповістиВидалити
  9. Уютно то как... Спасибо за чудесное настроение!

    ВідповістиВидалити
  10. І я чекаю Нового року, а потім вже відразу теплу весну)) Ну можна ще пару днів із гарним снігом, сонечком і тріскучим морозцем, як у дитинстві.. Але тоді щоб відразу сухо й тело, і листя на деревах..

    ВідповістиВидалити
  11. Чудесні листівочки - милі і затишні)))З нетерпінням чекаю вже справжню зиму - сніжну, з невеликим морозцем, щоб прокинувшись вранці виглянути у вікно і побачити справжню казку. А потім з рідними разом провести день за гарним фільмом та гарячим какао)))

    ВідповістиВидалити
  12. Прелестные открыточки! Прям чувствуется, что вот-вот наступит Новый год!

    ВідповістиВидалити
  13. Просто влюбилась в вашу открытку со штампом)

    ВідповістиВидалити
  14. Стильно, лаконічно й затишно!!! Чудові листівки!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Христя, я не можу сказати, що я люблю зиму, але дитячі забави, лижі, санки, ковзани - це відчуття, які ні з чим не помівняти! Листівки ніжні та вишукані!

    ВідповістиВидалити
  16. Какие душевные,тёплые открытки- ощущение приближающегося праздника и волшебства. А лисичка с зайкой-это просто чудо!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Шикарні роботи!!! Дуже стильні і святкові!!!

    ВідповістиВидалити
  18. Класні листівки. Особливо сподобалась та, що з ліхтариками. Дякую за святковий настрій.

    ВідповістиВидалити
  19. Очень душевно, уютно! Я тоже люблю процесс подготовки к празднику :)

    ВідповістиВидалити