вівторок, 16 листопада 2010 р.

Перша замітка. Перша робота на конкурс.

Ну ось, вже кілька днів незнаю з чого почати записи на новоствореному блозі, таке буває коли передімною лежить новісінький щоденник чи блокнот, гарний, новий, чистий, і ще пахне видавництвом. Страшно наважитись почати писати в ньому, він ж такий гарний!

Так і тут. Довго наважувалась ) Але врешті цікавість перемогла. Тому в тему до всього написаного  виставляю і одну з перших створених відкриток (тільки от почала займатись скрапбукінгом) для участі в першому конкурсному завданні Новое задание – палитра ноября

А ось і моя робота, не судіть строго )

13 коментарів:

  1. Замечательная открытка.Спасибо за участие в конкурсе :)

    ВідповістиВидалити
  2. Христю! Вітаю в новому блозі! Я така ж початківиця (навіть не знаю, чи є таке слово:), як і ти! Чарівна листівочка і зовсім не схожа на першу!!! А можна одразу поцікавитися, звідки такі чудові тиснення і вирізані теги?

    ВідповістиВидалити
  3. Христю, вітаю у новому блозі!
    Я теж початківець і поки тільки мрію про власний блог, а також про такі чарівні роботи! Твоя листівочка дуже симпатична і зовсім не схожа на першу роботу! Одразу маю запитання: звідки такі чарівні тиснення і вирізані теги?

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую дуже! Це дуже підбадьорює!

    Олю, стосовно тиснення, то воно зроблене папочками, які я замовляла з Америки,а теги вирізані ножами, які купила на одному з наших інтернет-магазинів, пиши якщо матимеш ще питання :)

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую за пояснення! І прошу вибачення за повторний пост - якось не одразу зрозуміла, чи він буде опублікованим, тому повторила. Це чудово як для початківця мати машинку для тиснення. По-доброму заздрю ! :))

    ВідповістиВидалити
  6. Я ще не дуже розібралась з цим блогом і його настройками, тому не вибачайся :) Стосовно машинки то так, мати її чудово, але крім машинки добре ще мати різні папочки й ножі до неї, і ще безліч дрібниць.

    ВідповістиВидалити
  7. дякую Arhideeva! дивилась Ваші роботи, це взагалі вершина творчості )є з кого брати приклад

    ВідповістиВидалити
  8. Привіт!
    Приємно бачити, що команда львівських скраперів попвнюється такими талантами :).
    А у нас буде невеличка зустріч 27-го листопада, в суботу. Приєднуйтесь.
    Деталі тут http://freetany.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую дівчатка всім вам! це дууууже приємно чути такі гарні слова!

    ВідповістиВидалити
  10. красотища!!! очень нежненькая

    ВідповістиВидалити